Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

Microsoft Teams Online Ders Ekip Kodları

.

Microsoft Teams Online Ders Ekip Kodları

GKKA 1.SINIF DERS EKİP KODLARI

 

Laboratuvar Tekniği 2-Ekip kodu: cim9yzv

Genel kimya2-Ekip kodu: kdp9qoj

Gıda Mikrobiyolojisi-Ekip Kodu: ko0gvgp

Gıda kimyası ekip kodu: 0m9u3bo

Gıdalarda Duyusal Değ.-Ekip kodu: lv591uv

Matematik- Ekip Kodu: y2dyx4i

Ambalaj Teknolojisi-Ekip kodu: t07c4q1

Gıda Mevzuatı-Ekip Kodu: wcinwlh

AİİT2-Ekip Kodu: d87pao7

İngilizce- Ekip Kodu: 9lru1wz

 

GKKA 2.SINIF DERS EKİP KODLARI

 

Süt ve Ürünleri Analiz.-Ekip Kodu: 5z250r0

Et ve Ürünleri Analiz.-Ekip Kodu: bpr9s6t

Meyve Sebze Ürünleri-Ekip Kodu: njbxish

Staj- Ekip Kodu: nu2ocgd

Girişimcilik -Ekip Kodu: 7g7z6ih

Mesleki yabancı dil- Ekip Kodu: oo8uboa

Tahıl ve Ürünleri Analiz-Ekip Kodu: ogtn6u4

Gıda Kat. Mad. Toks. -Ekip Kodu: j2fswq0

Yeni ürün geliştirme- Ekip Kodu: y8buw32

 

 

SÜT 1.SINIF DERS EKİP KODLARI

 

Laboratuvar Tekniği- Ekip Kodu: 03m7wk2

Genel Kimya2- Ekip Kodu: mzpafv0

Süt Mikrobiyolojisi-Ekip Kodu: j0vh043

Süt ve Ürünleri Analiz.-Ekip Kodu: 58vsa41

Gıda Kimyası-Ekip Kodu: 9szhst6

Matematik-Ekip Kodu: 8c5qxpo

Gıdalarda Duyusal Değ.-Ekip Kodu: c4cghlm

Ambalaj Teknolojisi-Ekip Kodu: uev6inr

AİİT2-Ekip Kodu: vpth3ae

Türk Dili 2-Ekip Kodu: 1mshhic

Yabancı dil 2-Ekip Kodu: 9lru1wz

Süt Hayvan Yetiştiriciliği(Alttan)- h7mgf1r

Kariyer Planlama(Alttan)- d2rnyyy

 

SÜT 2.SINIF DERS EKİP KODLARI 

 

Gıda Katkı Mad. ve Toks-Ekip Kodu: jqv4mny

Dondurma teknolojisi- Ekip Kodu: hwqipr7

Yöresel pey. üretim tek.-Ekip kodu: i6uuhfc

Süt tesis kuruluş org.-Ekip Kodu: 0xkkntl

Yeni Ürün Geliştirme-Ekip Kodu: 4tlw69p

Özel Süt ve Süt Yan Ü.-Ekip Kodu: rfcuofo

Mesleki Yabancı Dil2 -EkipKodu: 8911m3u

Girişimcilik 2- Ekip Kodu: ky5tybn