Yazın İşletmelerde Staj Yapmak İsteyen Öğrencilerimiz İçin Staj Tarihleri ve Evrakları

DÖNEM BAŞLANGIÇ BİTİŞ SÜRE
1 21 Haziran 2021 09 Ağustos 2021 30 İş Günü (Haftada 5 iş günü)
2 05 Temmuz 2021 24 Ağustos 2021 30 İş Günü (Haftada 5 iş günü)
3 26 Temmuz 2021 07 Eylül 2021 30 İş Günü (Haftada 5 iş günü)

Staj İşlemlerinde İzlenecek Basamaklar

1. Ekte bulunan staj defterinde belirtilen (sayfa 11) iş yerleri kategorisine uygun işletmelere staj başvurusunda bulunmak.

2. Yukarıda belirtilen tarihlerden birinde stajın kabul edilmesi durumunda ekte bulunan staj evraklarından firma imza ve kaşesinin bulunduğu evrakın tam olarak doldurulup ilgili firma yetkilisine kaşeletilerek imzalatılması.

3. sehnazozatay@comu.edu.tr adresine kaşeli imzalı ilgili dokümanın suretinin atılması ile birlikteGıda İşleme Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz Özatay ile  iletişime geçilmesi.

4. Staj işlemleriniz tamamlandıktan sonra kabul edildiğiniz tarihlerde stajlarınıza başlayabilirsiniz. Bu dönemde doldurmanız gereken ve staj sonunda firma yetkilisine onaylatarak (Defterde firmanın dolduracağı, kaşeleyip onaylayacağı kısımlar bulunmaktadır) ilgili bölümlerini dolduracağınız ve staj sonunda Staj evraklarında belirtilen ilgili Programınızın staj koordinatörüne teslim edeceğiniz Staj Defteri ekte yer almaktadır. Staj defterinde Staj Talimatı ve Staj Yönergesi yer almaktadır.

Başarılar dileriz.

Not: Ekte yer alan kişisel bilgilerinizin yer aldığı özgeçmiş dokümanını firma tarafından talep edildiği taktirde doldurarak firmaya teslim edebilirsiniz.

Staj-dosyasi.doc
Staj-evraklari.doc