Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
1 Gıda İşleme Bölümü Tarafından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi ve Yaygınlaştırma Politikaları Çalıştayı Gerçekleştirildi 01.05.2025
2 Bölümümüz Öğrencileri ve Öğretim Elemanları ‘‘Gençler İçin İş Dünyası’’ Tiyatro Gösterisine Katılım Sağladı 16.04.2025
3 Gıda İşleme Bölümümüz Bayramiç RK Süt Ürünleri İşletmesi, Hazel Gıda Üretim Satış ve Pazarlama İşletmesi ile Mehmet Akif ERSOY Evi’ne Gezi Düzenledi 16.04.2025
4 "Kadın Girişimciliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını Söyleşisi" ne Katılım Sağlandı 06.03.2025
5 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 05.03.2025
6 Gıda İşleme Bölümü, Gıda Güvenliği ve Catering Sektöründeki Önemi-Güvenli Gıda ve HoReCa Endüstrisi Paneline Katılım Sağladı 05.03.2025
7 Trakya Kariyer Fuarı’na Katılım Sağlandı 17.02.2025
8 TÜBİTAK 2209 A Proje Kapanış Konferansı Gerçekleştirildi. 21.01.2025
9 Sektör Üniversite Buluşmaları 24.12.2024
10 1919B012318654 proje nolu TÜBİTAK 2209-A projesinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici beğeni testleri okulumuz duyusal analiz laboratuvarında gerçekleştirildi. 18.12.2024
11 NS Sezgin Süt ve Süt ürünleri fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. 10.11.2024
12 NS Sezgin Zeytin ve Zeytinyağ fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. 24.10.2024
13 Uluova Süt Ticaret A.Ş. firmasına teknik gezi ziyareti gerçekleştirdik 22.10.2024
14 Gıda İşleme Programlarını Neden Tercih Etmeliyim? 31.07.2024
15 Gıda İşleme Bölümü 2209-A ve B Proje Sahipleri Teşekkür Belgelerini Aldı 05.06.2024
Toplam 63 Kayıt