1 |
Gıda İşleme Bölümü Tarafından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi ve Yaygınlaştırma Politikaları Çalıştayı Gerçekleştirildi |
01.05.2025 |
2 |
Bölümümüz Öğrencileri ve Öğretim Elemanları ‘‘Gençler İçin İş Dünyası’’ Tiyatro Gösterisine Katılım Sağladı |
16.04.2025 |
3 |
Gıda İşleme Bölümümüz Bayramiç RK Süt Ürünleri İşletmesi, Hazel Gıda Üretim Satış ve Pazarlama İşletmesi ile Mehmet Akif ERSOY Evi’ne Gezi Düzenledi |
16.04.2025 |
4 |
"Kadın Girişimciliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını Söyleşisi" ne Katılım Sağlandı |
06.03.2025 |
5 |
2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
05.03.2025 |
6 |
Gıda İşleme Bölümü, Gıda Güvenliği ve Catering Sektöründeki Önemi-Güvenli Gıda ve HoReCa Endüstrisi Paneline Katılım Sağladı |
05.03.2025 |
7 |
Trakya Kariyer Fuarı’na Katılım Sağlandı |
17.02.2025 |
8 |
TÜBİTAK 2209 A Proje Kapanış Konferansı Gerçekleştirildi. |
21.01.2025 |
9 |
Sektör Üniversite Buluşmaları |
24.12.2024 |
10 |
1919B012318654 proje nolu TÜBİTAK 2209-A projesinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici beğeni testleri okulumuz duyusal analiz laboratuvarında gerçekleştirildi. |
18.12.2024 |
11 |
NS Sezgin Süt ve Süt ürünleri fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. |
10.11.2024 |
12 |
NS Sezgin Zeytin ve Zeytinyağ fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. |
24.10.2024 |
13 |
Uluova Süt Ticaret A.Ş. firmasına teknik gezi ziyareti gerçekleştirdik |
22.10.2024 |
14 |
Gıda İşleme Programlarını Neden Tercih Etmeliyim? |
31.07.2024 |
15 |
Gıda İşleme Bölümü 2209-A ve B Proje Sahipleri Teşekkür Belgelerini Aldı |
05.06.2024 |