Back to Top

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

TÜM HABERLER

Başlık Yayın Tarihi
1 Bölümümüz Öğretim Elemanları, Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali'ne Katılım Sağladı 12.04.2025
2 Bölümler Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi 13.03.2025
3 "Kadın Girişimciliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını Söyleşisi" ne Katılım Sağlandı 06.03.2025
4 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi 05.03.2025
5 Ezine Gıda İhtisas OSM MYO-Bölümler Arası Bilgi Yarışması 05.03.2025
6 Yüksekokulumuz Akademik Personeli Öğr. Gör. Çağlar KAYA koordinatörlüğünde Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Çanakkale İl Gıda Kontrol  Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi. 05.03.2025
7 Gıda İşleme Bölümü, Gıda Güvenliği ve Catering Sektöründeki Önemi-Güvenli Gıda ve HoReCa Endüstrisi Paneline Katılım Sağladı 05.03.2025
8 Trakya Kariyer Fuarı’na Katılım Sağlandı 17.02.2025
9 TÜBİTAK 2209 A Proje Kapanış Konferansı Gerçekleştirildi. 21.01.2025
10 Sektör Üniversite Buluşmaları 24.12.2024
11 1919B012318654 proje nolu TÜBİTAK 2209-A projesinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici beğeni testleri okulumuz duyusal analiz laboratuvarında gerçekleştirildi. 18.12.2024
12 TÜBİTAK 1002-B Projesi TOVAG grubu tarafından desteklenmeye değer görüldü. 20.11.2024
13 Ayvacık S.S. Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Teknik Gezi Düzenlendi 15.11.2024
14 NS Sezgin Süt ve Süt ürünleri fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. 10.11.2024
15 Girişimcilik Semineri 01.11.2024
Toplam 71 Kayıt