1 |
Bölümümüz Öğretim Elemanları, Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali'ne Katılım Sağladı |
12.04.2025 |
2 |
Bölümler Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi |
13.03.2025 |
3 |
"Kadın Girişimciliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını Söyleşisi" ne Katılım Sağlandı |
06.03.2025 |
4 |
2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
05.03.2025 |
5 |
Ezine Gıda İhtisas OSM MYO-Bölümler Arası Bilgi Yarışması |
05.03.2025 |
6 |
Yüksekokulumuz Akademik Personeli Öğr. Gör. Çağlar KAYA koordinatörlüğünde Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Çanakkale İl Gıda Kontrol Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi. |
05.03.2025 |
7 |
Gıda İşleme Bölümü, Gıda Güvenliği ve Catering Sektöründeki Önemi-Güvenli Gıda ve HoReCa Endüstrisi Paneline Katılım Sağladı |
05.03.2025 |
8 |
Trakya Kariyer Fuarı’na Katılım Sağlandı |
17.02.2025 |
9 |
TÜBİTAK 2209 A Proje Kapanış Konferansı Gerçekleştirildi. |
21.01.2025 |
10 |
Sektör Üniversite Buluşmaları |
24.12.2024 |
11 |
1919B012318654 proje nolu TÜBİTAK 2209-A projesinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici beğeni testleri okulumuz duyusal analiz laboratuvarında gerçekleştirildi. |
18.12.2024 |
12 |
TÜBİTAK 1002-B Projesi TOVAG grubu tarafından desteklenmeye değer görüldü. |
20.11.2024 |
13 |
Ayvacık S.S. Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Teknik Gezi Düzenlendi |
15.11.2024 |
14 |
NS Sezgin Süt ve Süt ürünleri fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. |
10.11.2024 |
15 |
Girişimcilik Semineri |
01.11.2024 |