| 1 |
Gıda İşleme Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi |
30.09.2025 |
| 2 |
Gıda İşleme Bölümü’müzün TÜBİTAK 2209-B Projesi Duyusal Analizler ile Tamamlandı |
19.09.2025 |
| 3 |
Peynircilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PUAM) Müdürlüğüne Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY Asaleten Atandı |
19.09.2025 |
| 4 |
Gıda İşleme Bölümüne Hoşgeldiniz! |
30.08.2025 |
| 5 |
Bölümümüz 10. Uluslararası İstanbul Buluş Fuarı ISIF’25’te Yer Alıyor |
18.08.2025 |
| 6 |
Gıda İşleme Programlarını Neden Tercih Etmeliyim? |
19.07.2025 |
| 7 |
Gıda İşleme Bölümü Tarafından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi ve Yaygınlaştırma Politikaları Çalıştayı Gerçekleştirildi |
01.05.2025 |
| 8 |
Bölümümüz Öğrencileri ve Öğretim Elemanları ‘‘Gençler İçin İş Dünyası’’ Tiyatro Gösterisine Katılım Sağladı |
16.04.2025 |
| 9 |
Gıda İşleme Bölümümüz Bayramiç RK Süt Ürünleri İşletmesi, Hazel Gıda Üretim Satış ve Pazarlama İşletmesi ile Mehmet Akif ERSOY Evi’ne Gezi Düzenledi |
16.04.2025 |
| 10 |
Bölümümüz Öğretim Elemanları, Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali'ne Katılım Sağladı |
12.04.2025 |
| 11 |
Bölümler Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi |
13.03.2025 |
| 12 |
"Kadın Girişimciliğinin Dünü, Bugünü ve Yarını Söyleşisi" ne Katılım Sağlandı |
06.03.2025 |
| 13 |
2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
05.03.2025 |
| 14 |
Ezine Gıda İhtisas OSM MYO-Bölümler Arası Bilgi Yarışması |
05.03.2025 |
| 15 |
Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Çanakkale İl Gıda Kontrol Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi. |
05.03.2025 |