1 |
Sektör Üniversite Buluşmaları |
24.12.2024 |
2 |
1919B012318654 proje nolu TÜBİTAK 2209-A projesinin duyusal tanımlayıcı analiz ve tüketici beğeni testleri okulumuz duyusal analiz laboratuvarında gerçekleştirildi. |
18.12.2024 |
3 |
TÜBİTAK 1002-B Projesi TOVAG grubu tarafından desteklenmeye değer görüldü. |
20.11.2024 |
4 |
Ayvacık S.S. Bektaş Köyü Kadın Emeği Tarımsal Kalkınma Kooperatifine Teknik Gezi Düzenlendi |
15.11.2024 |
5 |
NS Sezgin Süt ve Süt ürünleri fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. |
10.11.2024 |
6 |
Girişimcilik Semineri |
01.11.2024 |
7 |
NS Sezgin Zeytin ve Zeytinyağ fabrikasına teknik gezi gerçekleştirdi. |
24.10.2024 |
8 |
Uluova Süt Ticaret A.Ş. firmasına teknik gezi ziyareti gerçekleştirdik |
22.10.2024 |
9 |
Gıda İşleme Programlarını Neden Tercih Etmeliyim? |
31.07.2024 |
10 |
Gıda İşleme Bölümü 2209-A ve B Proje Sahipleri Teşekkür Belgelerini Aldı |
05.06.2024 |
11 |
Ezine Gıda İhtisas OSB MYO Günleri |
05.06.2024 |
12 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz “Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörlüğü-ÇOMÜ BUTİK Birimi”ni Ziyaret Etti. |
25.04.2024 |
13 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz ile ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Küçükbaş Hayvan Çiftliğine Teknik Gezi Gerçekleştirildi. |
25.04.2024 |
14 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz “University-Industry Cooperation for Production of High Quality Olive Erasmus+ Projesi” Kapanış Toplantısına Davet Edildi. |
25.04.2024 |
15 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimizin TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Proje Başarıları |
26.03.2024 |