Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

Gıda İşleme Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Gıda İşleme Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ezine Gıda İhtisas OSB Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Program kapsamında Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY, öğrencilere 3+1 eğitim modeli hakkında bilgi vererek iş başında eğitim uygulamalarını anlattı. Devamında Öğr. Gör. Ezgi YIKICI staj imkanları, staj sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar ve staj defterlerinin nasıl doldurulacağı konularında öğrencilere değerli bilgilendirmelerde bulundu.  Doç. Dr. Engin MEYDAN ve Dr. Öğr. Üyesi Eda KESKİN USLU ise öğrencilerin danışmanlık süreçleri ve ders seçimleri üzerine bilgilendirici sunum gerçekleştirdi. Programa Öğr. Gör. Çisem ÖĞE, Öğr. Elemanı Çağlar KAYA ve Öğr. Elmanı Ulvi Kerem GÜNAY'da katılarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Oryantasyon programı, öğrencilerin yeni eğitim-öğretim dönemine daha bilinçli ve hazırlıklı başlamasına katkı sağladı.