16 |
Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirildi. |
20.03.2024 |
17 |
Dünya Su Günü Konferası Gerçekleştirildi. |
14.03.2024 |
18 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğrencileri Özsoylar Süt Ürünleri Fabrikasına Teknik Gezi Düzenledi |
08.03.2024 |
19 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Tarımsal Değerler Müzesi’ni Gezdi |
06.03.2024 |
20 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Kaliteli Zeytin Üretimi İçin Üniversite-Sanayi İşbirliği başlıklı Proje’nin Kapanış Toplantısına Katılım Sağladı |
06.03.2024 |
21 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Yönelik Teknik Gezi Gerçekleştirildi |
06.03.2024 |
22 |
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl Sonu İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi |
23.12.2023 |
23 |
Yeni Ürün Geliştirme Laboratuvarının Açılışı Yapıldı |
23.12.2023 |
24 |
H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne Teknik Gezi Gerçekleştirdi. |
17.11.2023 |
25 |
NS Zeytin ve Zeytinyağı Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi |
16.11.2023 |
26 |
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik |
10.11.2023 |
27 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde Bulundu |
10.11.2023 |
28 |
Düşüncelerimiz Duygularımızı ve Davranışlarımızı Nasıl Etkiliyor Semineri |
10.11.2023 |
29 |
Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Birimi Açıldı |
26.10.2023 |
30 |
Mezunlarla Buluşma Paneli Gerçekleştirildi |
26.10.2023 |