16 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde Bulundu |
10.11.2023 |
17 |
Düşüncelerimiz Duygularımızı ve Davranışlarımızı Nasıl Etkiliyor Semineri |
10.11.2023 |
18 |
Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Birimi Açıldı |
26.10.2023 |
19 |
Mezunlarla Buluşma Paneli Gerçekleştirildi |
26.10.2023 |
20 |
Uluova Süt Ticaret A.Ş Firmasına Gerçekleştirilen Teknik Gezi |
26.10.2023 |
21 |
Gıda İşleme Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi |
13.10.2023 |
22 |
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyonu Gerçekleştirildi |
13.10.2023 |
23 |
Gıda İşleme Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi. |
25.09.2023 |
24 |
Gıda İşleme Bölümü Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. |
11.07.2023 |
25 |
Gıda İşleme Programlarını Neden Tercih Etmeliyim? |
11.07.2023 |
26 |
"Beyaz Peynirden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Quorum Quenching Etkinliğinin Tespiti" İsimli Tübitak 2209-A Projesi Sonuçlandırıldı |
17.05.2023 |
27 |
Gıda İşleme Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi. |
04.04.2023 |
28 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerine Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi |
14.03.2023 |
29 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezi Düzenledi |
06.01.2023 |
30 |
İşkur Eğitimi gerçekleştirildi. |
14.11.2022 |