Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Çanakkale İl Gıda Kontrol  Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi.

Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Çanakkale İl Gıda Kontrol  Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi.

Teknik geziye Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ezgi YIKICI ve öğrenciler katıldı. Çanakkale İl Gıda Kontrol  Laboratuvarı'na düzenlenen gezide ilgili birim personelleri tarafından gıdalarda GDO tayini, fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizler ile pestisit kalıntı ve mineral tayini laboratuvarlarının işleyişi ve staj imkânları hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerimiz açısından öğretici yanı oldukça yüksek geçen etkinlik için desteklerinden dolayı Öğr. Gör. Ezgi YIKICI Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Gıda İşleme Bölüm Başkanlığı