Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

TÜBİTAK 1002-B Projesi TOVAG grubu tarafından desteklenmeye değer görüldü.

.

ÇOMÜ, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü ve Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü işbirliği ile hazırlanan “Farklı Konsantrasyonlarda Üretilen Aronyalı Fermente Süt Ürününün Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi” başlıklı TÜBİTAK 1002-B Projesi TOVAG grubu tarafından desteklenmeye değer görülmüştür. Proje çıktılarının alana katkı sağlaması dileriz.