31 |
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl Sonu İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi |
23.12.2023 |
32 |
Yeni Ürün Geliştirme Laboratuvarının Açılışı Yapıldı |
23.12.2023 |
33 |
H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne Teknik Gezi Gerçekleştirdi. |
17.11.2023 |
34 |
NS Zeytin ve Zeytinyağı Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi |
16.11.2023 |
35 |
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik |
10.11.2023 |
36 |
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde Bulundu |
10.11.2023 |
37 |
Düşüncelerimiz Duygularımızı ve Davranışlarımızı Nasıl Etkiliyor Semineri |
10.11.2023 |
38 |
Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Birimi Açıldı |
26.10.2023 |
39 |
Mezunlarla Buluşma Paneli Gerçekleştirildi |
26.10.2023 |
40 |
Uluova Süt Ticaret A.Ş Firmasına Gerçekleştirilen Teknik Gezi |
26.10.2023 |
41 |
Gıda İşleme Bölüm Toplantısı Gerçekleştirildi |
13.10.2023 |
42 |
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyonu Gerçekleştirildi |
13.10.2023 |
43 |
Gıda İşleme Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlk İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi. |
25.09.2023 |
44 |
Gıda İşleme Bölümü Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi. |
11.07.2023 |
45 |
"Beyaz Peynirden İzole Edilmiş Laktik Asit Bakterilerinin Quorum Quenching Etkinliğinin Tespiti" İsimli Tübitak 2209-A Projesi Sonuçlandırıldı |
17.05.2023 |