.
Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine gıda sektörüne yönelik örneklerle desteklenen ISO 22000 Temel Bilgilendirme ve Risk Temelli HACCP eğitimi verildi. Ögrencilere, gıda üretim süreçlerinde tehlike analizi, kritik kontrol noktalarının belirlenmesi ve uluslararası standartlara uygun üretim prensipleri uygulamalı olarak aktarıldı.
Eğitim kapsamında, gerçek üretim senaryoları üzerinden risk değerlendirmesi yapılarak gıda güvenliğinin sağlanmasında kullanılan yöntem ve prosedürler örneklendirildi. Program, öğrencilerin sektör beklentilerini daha iyi kavramasına ve profesyonel hayata hazırlanmalarına önemli katkı sağladı.
Eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen SETUP Danışmanlık yetkilisi Gida Mühendisi Fatih ÇAKMAK ve Nevriye KOCAAGA' ya teşekkür ederiz.