Lütfen Bekleyiniz
English
Hızlı Erişim
ÜBYS
ÇOMÜ Destek
Telefon Rehberi
Tek Hesap
Mevzuat
Harita
Kampüs 7/24
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
Toggle navigation
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Hakkımızda
Misyon&Vizyon
Değerlerimiz&Hedeflerimiz
Programlar
Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı
Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı
Laboratuvarlar
Gıda Analiz Laboratuvarı
Öğrenci Laboratuvarı
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKO Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Formlar ve Dilekçeler
DİĞER
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
İletişim
Hızlı Erişim
Eğitim
Projeler
Tamamlanan Proje 2
Tamamlanan Proje 1
Akademik Personel
Bölüm Başkanı/Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz Özatay
Dr.Öğr.Üyesi Dilvin İpek
Dr.Öğr.Üyesi Engin Meydan
Öğr.Gör.Dr. Eda Keskin Uslu
Öğr.Gör. Çisem Öğe
Öğr.Gör. Ezgi Yıkıcı
Yönetmelikler-Yönergeler
Dokümanlar
Kalite Güvence ve İç Kontrol
Kurumsal Bilgiler
Kalite Güvence Politikası
Kalite Güvence Komisyonu ve Faaliyetleri
Stratejik Eylem Planı
SWOT Analizi
PUKO Döngüsü
İç Kontrol
Programlar ve Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi
Paydaş İlişkileri
Mezunlarımız
Birim Haber Bülteni
Formlar ve Dilekçeler
Faaliyet Raporu
Öz Değerlendirme Raporları
Arşiv
Duyurular
Haberler
Etkinlikler
Foto Galeri
Etkinlik Takvimi
İletişim