2022-2023 Akademik Yılı Gıda İşleme Bölümü Açılış Dersi Ezine GİOSB Müdürü Alper ALTINOK Tarafından Verildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ezine Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim yılının ilk dersini Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB) Müdürü Alper Altınok verdi.

Ezine Meslek Yüksek Okulu’nda düzenlenen programda yeni başlayan öğrencilere Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tanıtıldı. Ezine OSB’de kurulacak olan fabrikalar ve yapılacak olan üretim ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Programın açılış konuşmasını Ezine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu gerçekleştirdi.

Daha sonra Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (EGİOSB) Müdürü Alper Altınok, OSB hakkında bir konuşma gerçekleştirerek ilk dersi tamamlamış oldu.

Dersin ardından OSB Bölge Müdürü Alper Altınok öğrencilerin sorularını yanıtladı. Son olarak Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Alper Altınok’a Teşekkür Belgesi ve hatıra seramiği takdim etti.