Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Öğrencileri 2. Geyikli Zeytin Hasat Şenliğine Katıldı

Bu yıl 2. düzenlenen Zeytin Hasat Şenliği 22-23 Ekim 2022 tarihlerinde iki gün süreyle gerçekleştirildi. Etkinliğin ikinci gününde Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt ORUÇOĞLU, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Dr. Eda KESKİN USLU ve Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı öğrencileri ilk zeytin hasadını gerçekleştirdi. Hasadın ardından TARİŞ zeytinyağı fabrikası ziyaret edilerek mevcut teknolojik ekipmanlar ile ilk zeytinyağı sıkımı yapılırken öğrenciler uygulamalı olarak önemli bilgiler edindi.Teknik gezimize vermiş oldukları destekten dolayı Geyikli Belediye Başkanı Sayın Mevlüt ORUÇOĞLU ve Ezine İlçe Tarım Müdürü Sayın İsmail BİLİR'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.