Ezine MYO'da 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Ezine Meslek Yüksekokulunda 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon programı gerçekleştirildi. Programda Ezine Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerine üniversite hayatları boyunca karşılaşmaları muhtemel olaylara yönelik bilgiler verildi. Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. R. Cüneyt Erenoğlu öğrencilere "Değerli öğrencilerim, arkadaşlarım 2019-2020 akademik yılına Hoş geldiniz. Yeni başlayan öğrencilerimizi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ailesine katılımlarından dolayı kutluyorum. Sizlere teşekkür ediyorum, bu bir güven olayıdır. Sizler gelişiminiz, eğitiminiz noktasında bize güvendiniz ve biz bu güveni inanın hafife almıyoruz. Bizim için büyük bir gurur ama aynı zamanda da ağır bir sorumluluk. Onun için de sizlere bizlerin öğretim üyesi arkadaşlarımla bir sözümüz var. Bizler size verebileceğimiz en iyi eğitimi vereceğiz. Bizler size mesleki ve kişisel gelişiminiz noktasında bir üniversite öğrencisi için gerekli bütün kaynakları sunmaya çalışacağız" dedi. Daha sonra söz alan ÇOMÜ Öğrenci Temsilciler Kurulu Başkanı Alperen Uysal öğrencilere ÖTK ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek her zaman yanlarında olduklarını dile getirdi. Sonrasında Yüksekokul Öğretim Elemanları akademik yaşam, DGS-KPDS gibi sınavlar, ÇOMÜ öğrenci mevzuatı, staj yönergesi, geçen yıl Yüksekokulda gerçekleştirilen sosyo-kültürel ve sportif faaliyetler hakkında öğrencilere çok faydalı olacak bilgiler verdiler.