Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik

Ezine Meslek Yüksekokulu’muz bünyesinde ders vermekte olan Öğr. Elm. Çağlar KAYA tarafından Gıda İşleme Bölümü’nün koordinatörlüğünde hazırlanan “Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik” başlıklı konferans verildi. Konferansa Ezine MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aslı BEK, Gıda İşleme Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz ÖZATAY, Gıda İşleme Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Dilvin İPEK, Muhasebe ve Vergi Bölümü’nden Doç. Dr. Hasan GÜL, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nden Öğr. Gör. Gülce TOK, Öğr. Gör. Gülşah Baruk Bulut ve farklı bölümlerimizden öğrencilerimiz katılım sağladılar.

Konferans kapsamında Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar (GDO), ürünleri ve bu çerçevede düzenlenmiş olan ulusal ve uluslararası alandaki Biyogüvenlik mevzuatları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Güncel ve ilgi uyandıran konferansta soru ve cevaplarla etkinlik devam etti. Öğr. Elm. Çağlar KAYA'ya çok teşekkür ederiz.