Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne Teknik Gezi Gerçekleştirdi.

.

Gıda İşleme Bölümü öğrencilerimiz Tereyağ Teknolojisi ve Peynir Üretim Teknolojisi dersleri kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Şehnaz Özatay, Öğr. Gör. Ezgi Yıkıcı, Öğr. Gör. Çisem Öğe ve Öğr. Elm. Çağlar Kaya eşliğinde H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne teknik gezi gerçekleştirdi.

Süt alım ünitesini, alet-ekipmanları ve peynir üretim hattını tüm detaylarıyla inceleme fırsatı bulan öğrenciler, uygulamalı olarak tereyağı ürettiler.

 

Bu imkanın oluşmasını sağlayan aynı zamanda Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı 2. sınıf öğrencimiz, işletme üretim sorumlusu Şaban Evcil ve firma yetkililerine çok teşekkür ederiz.