Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Ezine Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü

Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı Öğrencileri Teknik Gezi Düzenledi

.

Üniversitemizin yürütmekte olduğu kalite güvencesi çalışmalarına ilişkin üniversite - sanayi işbirliği süreçleri kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerimiz, H.Ö Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesine teknik gezi gerçekleştirdiler. İşletmede Tereyağı üretimini ayrıntılı bir şekilde uygulama ve inceleme yapan öğrencilerimize Öğr.Gör Ezgi Yıkıcı ve Öğr.Gör Çisem Öğe eşlik etti. İşletmede Süt ürünlerine ait cihazları detaylı tanıyan öğrencilerimize bu imkanın oluşmasını sağlayan İşletme sorumlusu Şaban Evcil ve firma yetkililerine çok teşekkür ederiz.