Uluova Süt Ticaret A.Ş Firmasına Gerçekleştirilen Teknik Gezi

Ezine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencileri, Türkiye'de Hayvan Refahı ve Ari İşletme belgesine sahip Uluova Süt Ticaret A.Ş. firmasına gerçekleştirdikleri teknik gezide, işletmenin hayvan yetiştirme, süt sağım, süt toplama-soğutma üniteleri, pastörizasyon, yoğurt üretimi ile tesisisn sosyal-idari alanlarına ait bilgiler edindi.

Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Ekici ile Gıda İşleme Bölümü öğretim elemanları Dr.Öğr.Üyesi Şehnaz Özatay, Öğr.Gör. Çisem Öğe, Öğr.Gör. Ezgi Yıkıcı eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte teknik bilgiler alındı.

Teknik gezi kapsamında işletme yetkilileri Kalite Sistem Müdürü Yücel Kurtuluş, İnsan Kıymetleri ve İdari İşler Yöneticisi Sinem Uysal Coşkun, Veteriner Hekim Melih Ertürk, Gıda Mühendisi Merve Alkan bölüm öğrencilerine bilgiler aktardı.