Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiEzine Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
Tübitak 2209-A
Ders Programı
2022-2023 Oryantasyon Toplantısı
Geyikli Hasat Şenliği
Çomü-Çobiltum Teknik Gezi
2022-2023 Akademik Yılı Gıda İşleme Bölümü Açılış Dersi Ezine GİOSB Müdürü Alper ALTINOK Tarafından Verildi
Staj Sunum Etkinliği Online Olarak Gerçekleştirildi
Gıda İşleme Bölüm Tanıtım Fotoları
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi Eğitim Seminerleri Devam Ediyor
Öğrencilerimiz Trakya Kariyer Fuarındaydı
Gıda İşleme Bölümü Akademik Günleri
Hasat Şenliği
Ezine MYO'da Üniversite Yaşamına Uyum Semineri
Ezine MYO'da 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi
Tahsildaroğlu Teknik Gezi