Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiEzine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne teknik gezi gerçekleştirdi.
NS Zeytin ve Zeytinyağı Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde Bulundu
Düşüncelerimiz Duygularımızı ve Davranışlarımızı Nasıl Etkiliyor Semineri
Gıda İşleme Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. İç Paydaş Toplantısı
Gıda İşleme Bölüm Toplantısı
Tübitak 2209-A
Ders Programı
2022-2023 Oryantasyon Toplantısı
Geyikli Hasat Şenliği
Çomü-Çobiltum Teknik Gezi
2022-2023 Akademik Yılı Gıda İşleme Bölümü Açılış Dersi Ezine GİOSB Müdürü Alper ALTINOK Tarafından Verildi
Staj Sunum Etkinliği Online Olarak Gerçekleştirildi
Gıda İşleme Bölüm Tanıtım Fotoları