Çanakkale Onsekiz Mart ÜniversitesiEzine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu / Gıda İşleme Bölümü
Gıda İşleme Bölümü öğrencilerine yönelik 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Staj Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Dünya Su Günü Konferası
Özsoylar Teknik Gezi
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Kaliteli Zeytin Üretimi İçin Üniversite-Sanayi İşbirliği başlıklı Proje’nin Kapanış Toplantısına Katılım Sağladı
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Tarımsal Değerler Müzesi’ni Gezdi
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimize Yönelik Teknik Gezi Gerçekleştirildi
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yıl Sonu İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Yeni Ürün Geliştirme Laboratuvarının Açılışı
H.Ö. 444 Öztürkler Süt ve Süt Ürünleri İşletmesi'ne teknik gezi gerçekleştirdi.
NS Zeytin ve Zeytinyağı Fabrikasına Teknik Gezi Düzenlendi.
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve Biyogüvenlik
Gıda İşleme Bölümü Öğrencilerimiz Şehitlik Ziyaretinde Bulundu
Düşüncelerimiz Duygularımızı ve Davranışlarımızı Nasıl Etkiliyor Semineri
Gıda İşleme Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. İç Paydaş Toplantısı
Gıda İşleme Bölüm Toplantısı